Vaata pilte! Eesti suurimas ühistrennis osales korraga 1500 inimest (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel pühapäeval, 19. märtsil toimus Saku suurhallis aasta suurim treeningüritus, kus maailma tipptreenerid õpetasid enam kui 1500-le eestlasele, kuidas rannahooajaks vormi saada ning näitavad ette kõige uuemaid treeningstiile.

Treeningürituse programmi koostanud MyFitness’i spordiklubide rühmatreeningute juhi Eva Ottase sõnul on NTC Day’st saanud kohaliku treeningmaailma tippsündmus, kus näidatakse ette suunad, mis järgneval aastal Eesti spordiklubides ilma teevad.

Aasta suurim treeningüritus NTC Day Saku suurhallis.
Aasta suurim treeningüritus NTC Day Saku suurhallis. Foto: Eero Vabamägi

«Näiteks sel aastal saab proovida 90ndate hip-hopi muusikast ja liikumisest inspireeritud treeningut või panna end proovile uues kontsepttreeningus, kus kasutatakse päris trummipulkasid ning igaüks võib end treeningu ajal tõelise rokkstaarina tunda,» rääkis Ottas enne treeningpäeva ning lisas, et rühmatreeningute osas teevadki nii Eestis kui ka mujal maailmas ilma meelelahutuslikud, rütmikad ja kaasahaaravad stiilid.

Aasta suurim treeningüritus NTC Day Saku suurhallis.
Aasta suurim treeningüritus NTC Day Saku suurhallis. Foto: Eero Vabamägi

Juba neljandat aastat toimuva ja üha kasvava treeningürituse fenomen on Ottase sõnul selles, et ühest küljest on sporditegemine eestlaste hulgas väga populaarseks muutunud, aga teisalt saab seal koos lihtsalt väga hästi aega veeta. «See on nagu pidu – kõik on rõõmsad, muusika on vali ja väsimust ei tekigi,» kirjeldas Ottas üritusel valitsevat meeleolu.

Vaata pilte hullumeelsest trennipäevast meie galeriist!

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles