Ariadne tööst eakate päevakeskuses: mulle lähevad tohutult vanad inimesed korda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ariadne
Ariadne Foto: Ardo Kaljuvee

«Mulle tohutult lähevad vanad inimesed korda,» tõdeb Eesti Laulul tuntuks saanud Ariadne «Nädalalõpp Kanal 2ga» saates Teet Margnale ja Kristjan Jõekaldale. Vabatahtlikust tööst, muusikast ja naljakatest viperustest tuli saate avaintervjuus ka pikemalt juttu.

Juba kolmandast eluaastast laulmisega tegelenud Ariadne jaoks on suurim mõjutaja olnud tema ema, kes on ühtlasi ka tema kõige esimene lauluõpetaja. Emaga andsid nad möödunud jõuludel koos ka ühe kontserdi päevakeskuses, kus Ariadne on vabatahtlikuna töötanud. Laulja sõnul on vanainimesed talle armsad ja päevakeskuses töötades on ta kokku puutunud väga erinevate eakatega. «Ühe vanaproua proteese otsisime kaks tundi ja pärast tuli välja, et tal ei olnudki neid,» meenutab Ariadne naerdes. Sama lõbusalt tulevad jutuks teisedki naljakad seigad, sh erinevatel võistlustel aset leidnud äpardused nagu kontsadega kleidi sisse takerdumine või sõnade lootusetu sassiminek.

Vaata saadet järele SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles