My Dying Bride, Rotting Crist ja Napalm Death tulevad rokilaagrisse

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavuse Hard Rock laagri peaesineja on briti kultusbänd My Dying Bride.
Tänavuse Hard Rock laagri peaesineja on briti kultusbänd My Dying Bride. Foto: www.flickr.com

Tänavu 1. ja 2. juulil Vana-Vigalas toimuva festivali Hard Rock Laager peaesinejaks on Inglismaalt pärit doom-metali suurnimi My Dying Bride.

Kümnendat juubelit tähistava raskemuusikafestivali esinejate nimekirjas on veel Napalm Death,  Rotting Christ, Mnemic, Moonsorrow, Herald, Catafalc ja Revolver.

Esinejate nimekirja on lisatud ka Metsatöll, Zorg, Nihilistikrypt ja Emerald. Kokku esineb festivali kahel päeval 22 bändi.

Tänavuse festivali peaesineja on Inglismaalt pärit doom-metali suurnimi My Dying Bride, kes on tegutsenud juba kakskümmend aastat.

Tervetele generatsioonidele eeskuju andnud kollektiivi tuntakse kui üht omanäolisemat meloodilise doom-death bändi, mis on kümne stuudioplaadiga teinud läbi mitmeid metamorfoose, kuid jäänud alati oma liistude juurde ja pälvinud sellega ka arvukate fännide jäägitu poolehoiu.

Festivalilavadel kohtab My Dying Bride'i äärmiselt harva.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles