Kes on reetur? Siseringi inimene varastas Kendall Jennerilt 200 000 dollari väärtuses juveele!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kendall Jenner
Kendall Jenner Foto: SCANPIX

Modell Kendall Jenner kahtlustas, et tema koju murti sisse, kuid nüüd on selge, et pahalaseks pidi olema keegi tema enda tuttavatest.

Kendall teatas väidetavast sissemurdmisest täna öösel kell 1:15, kui ta taipas, et temalt on viidud 200 000 dollari väärtuses ehteid, kirjutab TMZ. Politseiallikad rääkisid väljaandele, mis tegelikult juhtus.

Kendall pidutses kolmapäeval õhtul pundi sõpradega ning ühel hetkel kuulis ta alarmi, mis hoiatas, et keegi on ukse avanud. Tol hetkel ei arvanud Kendall sellest midagi.

Kesköö paiku lahkus Kendall kodust ja jättis sõbrad omapäi. Kui ta kella ühe ajal naasis, avastas ta, et juveelikarp on lahti ja ehted kadunud. 

Allikate sõnul ei leitud mingit märkis sissemurdmisest ja politsei on kindel, et varas teadis täpselt, kus Kendall oma ehteid hoiab. Kui Kendall kutsus pikanäpumehe ise sisse, siis pole tegemist sissemurdmise, vaid vargusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles