Elu pidu Club Hollywoodis! Ouuuu Snaaaapppp!!!!! It's comin again!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpipunt Kõik Boyz andis Hollywoodi sünnipäeval vägeva live'i, Suur Papa ehk Arop
Räpipunt Kõik Boyz andis Hollywoodi sünnipäeval vägeva live'i, Suur Papa ehk Arop Foto: Club Hollywood

OU SNAP peod on kogunud hoogu ja kuulsust Tallinna erinevates meelelahutusasutustes, märtsist alates aga jääb snäpparite kogunemine paikseks ning seda pealinna legendaarses ööklubis Club Hollywood.

Esimene Ou Snap üritus toimub juba sel reedel, 17.märtsil Club Hollywoodis, kus esineb Suur Papa aka Arop! 

Üritustele tehakse promo sotsiaalmeedia keskkonnas Snapchat, kus enne OUSNAP! üritust teeb takeoveri igapäevaselt mõni tundud ja kurioosne avaliku elu tegelane!

Foto: ERR

Eelmisel nädalal sai konto äkitselt suure tähelepanu osaliseks, kui takeoveri tegi noortalunik Kalvi-Kalle, kes paljastas jälgijatele tõsieluseriaali Prooviabielu telgitagused ning sai suu puhtaks rääkimise eest suure rahatrahvi!

17.märtsil toimuva ürituse eel teeb Snapchati kontol ousnapfamily takeoveri ka Suur Papa, kes vastab küsimustele ja jagab kõigiga oma elu ja tegemisi!

Takeoveri teinud põnevad tegelased veedavad oma reede klubis Hollywood ning jagavad kohapeal toimuvat ka kõikide jälgijatega läbi selle sama Snapchati konto- ousnapfamily

Hetkel on aga selle konto enda valdusesse haaranud seriaaliga Doktor Silva tuntuks saanud kaunitar Brigitte Susanne Hunt aka Grete Kleini kloon! Power Hit Radio saatejuhi käes on konto ousnapfamily24h ja juba homme snapib seal Suur Papa isiklikult!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles