Galerii! TFW esimene päev: Wear-Artsi kunstiline show moekeskuses Defitsiit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadise Tallinn Fashion Week moenädala avapauguks oli moekeskuses Defitsiit toimunud ning kunsti ja moodi ühendav Wear-Artsi show, millele järgnes suurejooneline kunstipidu. 

Wear-Artsi uus kollektsioon juhindub vabadusest, noorusest, moest ja kunstist ning selle taga on vinge punt Eesti Kunstiakadeemia moedisainereid, kelle rõivaste fookuses on tuntud Eesti kunstnikud nagu Jüri Arrak, Leonhard Lapin, Maarit Murka ja teised. 

Tallinn Fashion Week. Esimene päev. Wear-arts show
Tallinn Fashion Week. Esimene päev. Wear-arts show Foto: Raul Mee

Wear-Artsi värske kollektsiooni «The Art Club» autoriteks on Mari-Ly Kapp, Kertu Kivisik, Kaia Kuusmann, Sandra Luks, Sirli Pohlak, Pamela Põld, Kerttu Reinmaa, Eliise Saar ja Aleksandra Tšusovljanova (Närjänen).

Tallinn Fashion Week. Esimene päev. Wear-arts show
Tallinn Fashion Week. Esimene päev. Wear-arts show Foto: Raul Mee

Wear-Artsi etendusele järgnes suurejooneline kunsti- ja moepidu, kus astusid üles Sofia Rubina ning DJ Swingin' Solozzo. Ühes moepeoga avato Defitsiidis ka kunstinäitus, kus on välja pandud mitmete Eesti kunstnike tööd: näitusel on esindatud Jüri Arrak, Maarit Murka, Leonhard Lapin, Toomas Kuusing, Kamille Saabre ja Toomas Altnurme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles