Video: Jolie ja Pitt tegid enne lahkuminekut üksteisele pühendumise tätoveeringud (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: Planet Photos/Scanpix

Mõned kuud enne seda, kui Angelina Jolie ja Brad Pitt lahku läksid, tegid nad koos üksteisele pühendumise tätoveeringud, mida nad nüüd väidetavalt kahetsevad.

Rahvusvahelise meedia teatel külastas kuulsustepaar 2016. aastal Tais maailmakuulsat tätoveeringukunstnikku Ajan Noo Kanpaid, keda tuntakse ta yantra tätoveeringutest.

Brad Pitt ja Angelina Jolie
Brad Pitt ja Angelina Jolie Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Yantra tätoveeringud peaksid nende omanikku kaitsma kurjuse eest ja tooma talle õnne.

Jolie oli Kanpaid varem külastanud kahel korral, 2004. aastal lasi ta teha peaaegu kogu ülaselga katva tiigritätoveeringu.

Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: MAVRIXONLINE.COM/MAVRIXONLINE.COM/Scanpix

Kanpai lehekülje kohaselt lasi Jolie enne lahkuminekut teha seljale kolm uut tätoveeringut, Pitt aga kõhu vasakule poole ühe suure tätoveeringu.

Angelina Jolie ja Brad Pitt
Angelina Jolie ja Brad Pitt Foto: JEAN-PAUL PELISSIER/REUTERS/Scanpix

Kanpai teatel kasutas ta nii Jolie kui Pitti tätoveerungute tegemiseks sama tinti, et kinnistada nende paarisuhet. Tätoveeringud olid sellised, mis näitasid staaride üksteisele pühendumist.

Jolie andis Los Angeleses lahutuse sisse 2016. aasta septembris, viidates enda ja oma mehe vahelistele ületamatutele erimeelsustele.

Angelina Jolie / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix
Angelina Jolie / MARIO ANZUONI/REUTERS/Scanpix Foto: MARIO ANZUONI/Reuters/Scanpix

Meedia teatel lahvatas paari vahel ebakõla pärast seda, kui Pittil tekkis teismelise poja Maddoxiga nende eralennuki pardal sõnavahetus. Arvati, et ta kasutas lapse suhtes füüsilist vägivalda, kuid lastekaitsjate uurimine näitas, et seda ei toimunud.

Pitt ja Jolie on pärast lahutuse jõustumist avalikkust vältinud. Jolie rääksi lahutusest esmakordselt avalikult möödunud kuul, öeldes et see oli  raske aeg.

«Olime perekond ja oleme edasi perekond, elame raske aja üle ja saame tugevamaks,» teatas Jolie. 

Angelina Jolie
Angelina Jolie Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS/Scanpix
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles