Tomi Rahula sattus raskesse liiklusõnnetusse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilersi ja The Sun-i selle suve ühistuur jõudis Tallinnasse - Tomi Rahula
Smilersi ja The Sun-i selle suve ühistuur jõudis Tallinnasse - Tomi Rahula Foto: Ardi Ilves

Pühapäeval, 12. oktoobril, sattus tuntud pianist ja rokkansambli The Sun liige Tomi Rahula raskesse liiklusõnnetusse.

Bändiliikme sõnul pole olukord kiita, kuid vähemasti on mehel hing sees, vahendab Buduaar.

Liiklusõnnetus leidis aset Tallinna kesklinnas, Pärnu maantee ja Roosikrantsi tänava ristmikul.

Põhja Politseiprefektuuri pressiesindaja Pärtel-Peeter Pere kommenteeris Elu24.ee’le, et õnnetus toimus 12. oktoobril kella 12.38 ajal.

«Vasakpööret sooritanud sõiduauto Toyota Corolla, mida juhtis 36-aastane Maie, ei lasknud läbi vastassuunast otse liikunud mootorratast Suzuki GSR'i, mida juhtis 31aastane Tomi. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada mootorrattur,» sõnas Pere.

Muusikul on rasked kehavigastused ja tema vasakul käel on randmeluumurd. «Olukorras ei ole mitte midagi positiivset, sest pianist teeb tööd oma kätega,» sõnasid tema bändikaaslased.

Rahulal on ka sisemised verejooksud ja kopsus oleva vere tõttu on teda opereeritud. Seni on Tomi käinud juba kahel operatsioonil ja ei välistata kolmandat.

«On veel raske öelda, kuidas Tomi paraneb. Õnnetusest on möödas vähem kui 24 tundi ja paranemise kohta ei oska keegi veel midagi öelda,» tõdesid The Sun liikmed.

Võib öelda, et raskes olukorras haiglas lebav muusik on õnnesärgis sündinud. Sellised liiklusõnnetused lõppevad tavaliselt kõige hullemaga.

Bändiliikmete sõnul on Tomi ise väga positiivselt meelestatud ja loodab ruttu terveks saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles