Video: Brasiilia president lahkus ametiresidentsist väidetavalt kummituste tõttu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia president Michel Temer
Brasiilia president Michel Temer Foto: Reuters / Scanpix

Brasiilia president Michel Temer koos perega kolis ametiresidentsist välja sealsete kummalisuste, võimalik et kummituste tõttu.

76-aastane Temer elas koos abikaasa Marcela ja nende seitsmeaastase poja Michelzinhoga Alvorada palees, kuid nüüd kolisid nad asepresidendi residentsi Jaburu paleesse, kus Temer elas alates 2011.aastas kui temast sai asepresident, edastab iltasanomat.fi.

Brasiilia Alvorada palee
Brasiilia Alvorada palee Foto: Eraldo Peres/AP/Scanpix

Temerist sai Brasiilia president 2016. aastal, kui senat vallandas president Dilma Rousseffi ta ametikohalt ametipositsiooni kuritarvitamise tõttu.

«Presidendipalees oli midagi kummalist ja kõhedat. Ma ei suutnud seal magada alates esimesest ööst, sest hoone energia on väga halb. Sama tunidis ka minu naine Marcela. Vaid meie pojal Michelzinhole meeldis palee, kuna seal on palju ruumi joosta,» lausus president.

Temeri sõnul oli neil igapäevaselt juhtuks, et kas 1958. aastal valminud presidendipalees kummitab.

Brasiilias on viimastel aastatel presidendid sageli vahetunud, mitut neist on süüdistatud korruptsioonis. Sellest ei ole pääsenud ka Temer. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles