Elevus kasvab! Mida toob endaga kaasa tänane Eesti filmi- ja teleauhindade gala?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Klassikokkutulek»
Kaader filmist «Klassikokkutulek» Foto: Kaader filmist

Kes viivad koju esimesed Eesti filmi- ja teleauhinnad? Millega üllatab esimest korda toimuv auhinnagala? Ees ootab põnev õhtu täis huumorit, emotsioone ja säravat meelelahutust. Otseülekanne ajaloolisest sündmusest alustab Kanal 2s kell 19:30.

Kokku antakse täna toimuval galal välja 24 auhinda, neist 12 filmitegijatele ja 12 televaldkonna professionaalidele. Pidulikku tseremooniat vääristavad tuntud tegijad, kel on au esimesed võitjad välja kuulutada. Lisaks parimate tunnustamisele pakub Nordea kontserdimajas toimuv Eesti filmi- ja teleauhindade gala aga üllatusi ka laval sündiva osas. Säravaid etteasteid on oodata nii sõnalises kui ka muusikalises võtmes, sest lavale astuvad tuntud Eesti artistid, teiste seas näitlejad ja lauljad. Filmi- ja telemaailma traditsioone järgides vürtsitavad erilist õhtut temaatilised sketšid ja humoorikad vaheklipid. Meeleolu hoiab õhtujuhina üleval koomik Katariina Tamm.

Otseülekanne Eesti filmi ja teleauhindade galalt alustab Kanal 2s kell 19:30!

Vaata, kes kandideerivad auhindadele SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles