TFW/ Galerii ja video! Söö silmadega! Hõrk ja magusavärviline moedessert Diana Arnolt

Meisi Volt
, Elu24 tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Natuke maasikaid, kausitäis jäätist, ohtralt sefiiri ja leheke värskendavat piparmünti – just nii sündiski Diana Arno kevadsuvine moekollektsioon, mis pakub lisaks silmarõõmule naudingut ka hingele. Elu24 käis lähemalt uurimas, kuidas kollektsioon valmis ja mis moelavale tuleb!

Kevade saabudes ootame kõige enam päikest ja armastust, mis seni valitsenud talverahu kirkamate emotsioonide vastu välja vahetaks. Uus hooaeg toob endaga kaasa värske inspiratsiooni, uusi ja lennukaid ideid ning mõtteid, mis hallidest ilmadest väsinud hingele kosutavalt mõjuvad. Kogu seda rõõmu kingib silmale Diana Arno kevadsuvine kollektsioon, millega võiks lausa värviteraapiat teostada.

“Meie uus kollektsioon on magusa alatooniga ja segu hooaja kõige trendikamatest pastelltoonidest: lavendel, piparmünt, õrnroosa, taevasinine, valge,” selgitab Diana. “Tallinn Fashion Weekil oma värskeimat loomingut suurele publikule serveerides loodan, et see iga moegurmaani näole mesise naeratuse tekitab. Täpselt sellise, mida tooks kaasa näiteks vaarikasorbeti või sefiirikorvikese nautimine, kuid samas ei anna sel hilisel õhtutunnil ühtegi kalorit.”

TFW/ Diana Arno kevadsuvine moekollektsioon / Promo
TFW/ Diana Arno kevadsuvine moekollektsioon / Promo Foto: promo

Diana Arno 2017. aasta esimeses kollektsioonis on esindatud lai valik ülimalt naiselikke kleite, mida kaunistavad sensuaalne pits ja õhulised rüüsid. Kollektsiooni romantilist poolt tasakaalustavad aga minimalistliku disainiga kašmiirmantlid, püks- ja seelikkostüümid, sportlike siluettidega kleidid. Lisaks ka trendikad, põnevate aplikatsioonidega dekoreeritud pükstükid, gobeläänkangast tagid ja palju muud, mis lisaks rõõmu tänapäeva kiire rütmiga sammu pidava (kuid siiski unistada julgeva) naise ellu.

Diana Arno värske kollektsiooni esitlus toimub Tallinn Fashion Weeki raames reedel, 17. märtsil kell 19.30 Hilton Tallinn Park hotellis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles