Natalie Portman sai tütre emaks ning pani talle imekauni nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jan 29, 2017; Los Angeles, CA, USA; Natalie Portman (left) and Benjamin Millepied arrive at the 23rd Annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium. Mandatory Credit: Dan MacMedan-USA TODAY NETWORK *** Please Use Credit from Credit Field ***
Jan 29, 2017; Los Angeles, CA, USA; Natalie Portman (left) and Benjamin Millepied arrive at the 23rd Annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium. Mandatory Credit: Dan MacMedan-USA TODAY NETWORK *** Please Use Credit from Credit Field *** Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

Parima naispeaosatäitja Oscarile kandideerinud Natalie Portman selleaastasest galast osa ei võtnud. Näitlejanna oli viimase vindi peal rase ja neli päeva enne pidulikku sündmust väike beebi ilmavalgust nägigi.

Natalie ja tema abikaasa Benjamin Millepiedi peres kasvab 5-aastane poeg Alpeh, kes 22. veebrauril suureks vennaks sai. Kolmeliikmelisse perre sündis juurde neljas liige, väike tüdruk, kellele pandi kaunilt kõlav nimi Amalia. Amalia hakkab kandma isa perekonnanime, nii et täisnimi on uuel ilmakodanikul Almalia Millepied. Ajakirja Hello! andmetel läheb nii emal kui tütrel väga hästi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles