Ines Karu-Salo: töötasin üle ning ühel hetkel ütles tervis üles

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ines Karu-Salo
Ines Karu-Salo Foto: Indrek Galetin

Ettevõtja ja kõhutantsijana tuntud Ines Karu-Salo (31) oli aasta tagasi sunnitud oma elu suuresti ümber korraldama, sest seisis silmitsi ületöötamisest tekkinud stressi ja üha halvenema tervisega.

Kuna Ines õppis ning töötas mitme projekti kallal samaaegselt, seisis ta ühel hetkel silmitsi tõsiste terviseprobleemidega: «Täiendasin ennast Inglismaal, samal ajal ajasin kõhutantsustuudio asju edasi ning töötasin Mothercare'is.» Naine tunnistab, et ühel hetkel hakkas tervis talle igal võimalikul moel märku andma, et ta peab hoogu vähendama ning ei tohi mitme asjaga üheaegselt tegeleda: «Esilagu tekkis mul kopsupõletik, sealt edasi juba erinevad naistemured.»

Tänaseks päevaks on Ines oma elu täielikult ümber hinnanud, ka selles osas, mida ta sööb, milliseid riideid kannab ning milliseid kreeme oma nahal kasutab.

Loe põnevat artiklit Inese teadlikust ning keskkonda säästvast eluviisist Kroonikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles