Kristina Viirpalu sai õõvastava telefonikõne: mul on midagi, mis kuulub teile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristina Viirpalu kollektsiooni esitlus Londonis
Kristina Viirpalu kollektsiooni esitlus Londonis Foto: Indrek Galetin/ Marc Wainwright

Eesti moeloojal Kristina Viirpalul läks Pariisi moeshow eelselt kaduma enam kui 100 000 eurot maksev rõivakollektsioon.

Kollektsioon, mis pidi esitlusele tulema eelmisel laupäeval läks kaduma lennureisil marsuudiga Tallinna-Amsterdam-Pariis. Ühe kadunud kohvri sai Viirpalu kätte laupäevale eelneval õhtul kell 22.30. Ülejäänud kaks kohvrit on teadaolevalt küll Pariisis, kuid paraku ei ole Viirpalu neid tänaseni kätte saanud. «Need on kusagil teel, aga kus need täpselt on, seda me ei tea. Ilmselt jõuame enne Tallinnasse tagasi,» rääkis Viirpalu peale show'd. Äpradustele vaatamata läks Viirpalu show hästi kuna laupäevaks jõudis Eestist Pariisi alternatiivne kollektsioon.

Kristina Viirpalu kollektsiooni kuuluvad rõivad. / AFP/Scanpix
Kristina Viirpalu kollektsiooni kuuluvad rõivad. / AFP/Scanpix Foto: AFP/SCANPIX

Küll aga on asjalood võtnud tänaseks veel kummalisema pöörde. Nimelt helistas eelmise laupäeva öösel Kristinale seni tuvastamata meesterahvas, kes rääkis puhtas eesti keeles ning lausus telefonis, et tal on midagi, mis kuulub moedisainerile. Helistaja seost kadunud tualettidega uuritakse. Kogu olukorra teeb veel keerulisemaks seik, et Kristinale ning tema meeskonnale edastatakse väga vastakaid infokilde, millest ühe versiooni kohaselt on pagasid Pariisi lennujaamas, ning teise järgi tiirutab juba viiendat päeva kuller eksklusiivsete eksemplaridega mööda moepealinna ringi. Võta siis näpust!

Kristina Viirpalu rõivakollektsioon.
Kristina Viirpalu rõivakollektsioon. Foto: AFP / Scanpix

Lähemalt loe kurioosumi kohta värkselt ilmunud Kroonikast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles