Helendavad mehikesed Tartus!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helendavad mehikesed Tartus!
Helendavad mehikesed Tartus! Foto: Club Tallinn

Juba sel laupäeval on Tartusse oodata suuremat möllu, kuna Club Tallinn üllatab täiesti uutlaadi ning omapärase üritusega FLASH!

Nimelt miksitakse omavahel UV-värvidesse muteerunud klubi ja kõmufotograafide salapärane õhkkond. Kuna pidulistele pakutakse tasuta UV-maalinguid, tõotab sellest tulla eriti omapäraste fotojäädvustustega üritus. Tšikkidel soovitaks valget pesu õhemat sorti pluusi all kanda, see garanteerib mehi nagu mesilasi ümber meepoti. Lisaks on klubisse erandkorras kutsutud rekordarv kõmupiltnikke, kelle esmane ülesanne on klubist võimalikult palju fotosüüdistusi leida. Erandiks on vaid klubi küljesaal, kus saab seekord häbi tundmata oma salajase austaja või armukesega kohtuda ning kuhu fotograafe ei lasta.

FLASH! on maailma hetkel ühe menukaima ning populaarseima üritustesarja kontseptsiooniga pidu, mis kubiseb erinevatest UV-valguslahendustest. Klubi lakke riputatakse suurel hulgal septsiaalseid valgusteid, mis muudavad selle öö eriliselt helendavaks. UV lampide näol on tegemist valguslahendusega, mis paneb kirevalt helendama valged ja UV aktiivsed pinnad. Mida rohkem neoonvärvides tantsulõvisid klubisse tuleb, seda lõbusam saab pidu. Lava  löövad sedapuhku särama eriti paljastavad ning helendavalt seksikad tantsutüdrukud!

Lisainfot vaata www.clubtallinn.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles