Galerii: täna esilinastub «The Kingdom» («Kuningriik»)

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «The Kingdom»
Kaader filmist «The Kingdom» Foto: Internet

Täna esilinastub Eestis film «The Kingdom» («Kuningriik»), mis räägib eriagent Ronald Fleuryst (Jamie Foxx), kes lendab FBI spetsialistide rühmaga (Chris Cooper, Jason Bateman, Jennifer Garner) Saudi-Araabiasse, et tabada oma kaasmaalaste vastu suunatud verise terrorirünnaku kavandajad.

Missiooni lõpuleviimiseks on neil seejuures aega üksainus nädal.

Võõrastena võõral maal saavad nad pärast esmasest kultuurišokist toibumist aru, et kohalik korrakaitse on neile pigem piduriks kui toeks ning et abi pole loota mitte kuskilt.

Kui aga kohalik politseikolonel (Ashraf Barhoum) viimaks Fleuryga ühise keele leiab, viib kahe täiesti erineva taustaga kolleegi juurdlus nad otse massimõrvari juurde ning kumbki mees ei peatu enne, kui kuningriigis on õiglus kasvõi korraks jalule seatud.

«The Kingdom» on lavastanud Peter Berg.

Film on alla 14-aastastele keelatud, nõrganärvilistele ei soovitata. Filmis esineb ka šokeerivaid ja intensiivseid stseene.

Vaata filmi treilerit siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles