Tere saadab Carolale Ameerikasse kohukesi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2008. aasta oktoobri Playboy kaanestaar Carola Madis
2008. aasta oktoobri Playboy kaanestaar Carola Madis Foto: Kaupo Kikkas / Playboy Eesti

Kolm nädalat tagasi Eestist Ameerikasse kolinud Kanal 2 reporter ja Raadio 2 saatejuht Carola Madis sai piimatööstusettevõttelt AS Tere uskumatu kingituse.

Nimelt hakkas Carola kangesti igatsema kohukeste järele, sest USAs neid ei müüda. «Mul tekkis lihtsalt tohutu Dr Helluse vaniljekohukeste ja joogijogurtite isu!» jutustas reporter Elu24.ee’le

Madise sõnul igatseb ta kodumaised piimatoiteid eriti seetõttu, et need on palju tervislikumad ning maitsvamad kui sealsed kohalikud hormoonidega üleküllastatud piimatooted. «Need kiirendavad ka ainevahetust, mis on siinse ebatervisliku toiduvaliku juures lausa hädavajalik,» lisas ta.

Nii otsustaski Carola helistada oma lemmikkohukeste tootja müügijuhile ja järgi uurida, kas neil oleks võimalik talle veidi kodumaiseid maiuspalu saata.

Madise suureks üllatuseks oli ettevõte nõus talle need lausa kohe teele panema, kuna toodete näidiseid saadetakse niikuinii igale poole üle maailma.

«Olen viimased nädalad üritanud oma ameeriklasest elukaaslasele selgeks teha, et mis asi see täpselt on, mida ma igatsen. Ma isegi ei teadnud, kuidas kohuke inglise keeles on,» kirjeldas neiu toiduga seotud probleeme.

«Lõpuks andsin alla, kuna ma lihtsalt ei osanud seda talle selgeks teha. Aga nüüd saab ta varsti juba ise maitsta ja aru saada, millest neid kahjuks ilma on jäetud,» rõõmustas Carola.

Kohukeste ja joogijogurtite laadung pannakse USA poole teele juba lähipäevadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles