Vägev naistepäev! Tanel Talve tagurdas lapseootel naise autole sisse?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Talve Toompea lossi parklas, taustal tema Dodge Ram 1500 Sport Crew Cab, mida ta kuluhüvitiste eest liisib.
Tanel Talve Toompea lossi parklas, taustal tema Dodge Ram 1500 Sport Crew Cab, mida ta kuluhüvitiste eest liisib. Foto: Erik Prozes

Riigikogu liige ja saatejuht Tanel Talve sattus naistepäeval pahandusse, kui tegi täna hommikul Tallinnas asuva lasteaia ees avarii nii, et tagurdas otsa raseda naise autole ja innukalt tegu hoolimata eitab. Kellel on õigus, jääbki lõpuks arusaamatuks!

Hoolimata pealtnägija väitest kommenteeris Tanel Talve Õhtulehele, et tegemist on lolli jutuga ning soovitas ajakirjanikul kaineks magada.

ERRile antud kommentaaris ütles Talve, et tal on kahju, et pahatahtlike inimeste valesid usutakse ning olukord on kenasti lahenud. «Täna hommikul oli ühe Põhja-Tallinna lasteaia juures ühel naisterahval küll väike paanika, sest ta parkis oma auto minu masina tagaosale väga lähedale ja arvas, et oleme ka riivanud teineteist, aga pärast väikest rahunemist sai ta aru, et paanikaks pole põhjust,» lisas mees, et see, et ta oleks kellelegi tagant sisse sõitnud, on pahatahtlik laim.

Loe pikemalt, mida arvab asjast pealtnägija, ERRist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles