Poproki superstaar Belinda Carlisle esineb esmakordselt Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poproki superstaar Belinda Carlisle esineb esmakordselt Eestis
Poproki superstaar Belinda Carlisle esineb esmakordselt Eestis Foto: Promopilt

Haapsalu Lossihoovis esineb taasisesesvumispäeva eelõhtul, 19. augustil poproki suurnimi Belinda Carlisle. Megastaar on end levimuusika ajalikku kirjutatud muuhulgas kuldhittidega "Heaven Is a Place on Earth", "Circle in the Sand" ja "La Luna".

Esimest korda Eestit väisav USA superstaar saavutas ülisruure populaarsuse 1980ndate keskel ning on siiamaani ajastu poproki säravamaid nimesid. Belinda Carlisle'i esinemist lossihoovis soojendab Shanon.

Samal päeval toimub Haapsalu Maitsete Prominaadi päev, mis on seotud meie vabariigi taasisesesvumisaastapäeva pidustustega. Maitsete Promenaadile toovad oma restoranid ja tänavatoidu kohad välja kümned ettevõtjad üle Eesti.

Belinda Carlisle peadpööritav karjäär algas juba 1978. aastal, mil tuli kokku esimene omataoline eranditult tüdrukutest koosnev ansambel The Go-Go's. Ajastuhõngulist kerg-poppi esitav bänd sai üle ootuste väga tuntuks ning müüs kõigest kolme tegevusaasta jooksul kaheksa miljonit plaati.

Carlisle alustas soolokarjääri 1985. aastal, mil ilmus tema esimene kauamängiv suurhitiga "Mad About You". Tõeliselt maailmakuulsaks tegi laulja 1987. aasta plaat, millelt tulid ka ühed tema  signatuurlood - "Heaven Is a Place on Earth" ja "Circle in the Sand".

Belinda Carlisle edulugu jätkus ka järgmiste superplaatidega, millelt tulid oma ajastu suurhitid nagu "Live a Light on", "We Want the Same Thing" ja "La Luna". 1990ndatel jätkas artist tõusulainel ja lõi koos oma ala tippudega lugusid kirjutades "Live Your Life Be Free" ja Big Scary Animal"'i.

Hilisemalt tegi Belinda Carlisle palju erinevaid muusikalisi projekte, lastes välja veel sooloplaate, parimate lugude kogumikke ning esinedes taas The Go-Go's-i liikmetega.

Artist on tulihingeline loomakaitsja, taimetoidu pooldaja ning joogafänn.

Belinda Carlisle'i kontserdi piletid on eelmüügis Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles