Rootsi politsei uurib Stockholmi lähistel toime pandud kaksikmõrva (3)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi politsei
Rootsi politsei Foto: Robert Granstr/Scanpix

Rootsi ja Soome meedia teatel uurib Rootsi politsei pealinna Stockholmi lähistel Sundbybergi maakonnas Hallonbergenis toime pandud kaksikmõrva, milles kaotasid elu mees ja naine.

Politsei sai Hallonbergenisse väljakutse eile kella 9.00 paiku kohaliku aja järgi, saades kõne elu kaotanud mehelt.

Enne kui politsei kohale jõudis, sisenesid kurjategijad paari majja ja pussitasid esmalt naist, sest mehel õnnestus akna kaudu välja pääseda. Kohale saabunud politseinikud olid tunnistajaks, kuidas ründajad ka mehe kätte said ja teda pussitasid.

Nii mees kui naine, kes meedia andmetel olid 40. eluaastates, kaotasid elu.

Üks politseinikest tulistas sündmuskohalt põgenenud isikuid, neid tabamata.

Rootsi meedia andmetel kahtlustavad politseiuurijad, et mõrva motiiviks võisid olla nimetatud naise ja mehe tunnistused mõrvaga seotud kohtujuhtumis ja nende suud taheti sulgeda.

Uurimise juhi Olof Calmviki teatel võeti eile õhtul kinni neli inimest, keda kahtlustatakse selle juhtumiga seotud olevat, kuid üks vabastati asitõendite puudumisel. Pussitamises elu kaotanud mees jõudis enne surma öelda ühe kahtlusaluse nime.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles