Video:Austraaliat esindab Eurovisioonil pärismaalasest talendisaate võitja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isaiah Firebrace
Isaiah Firebrace Foto: PictureGroup/PictureGroup/Sipa USA/Scanpix

Sel aastal leiab Eurovisiooni lauluvõistlus aset Ukrainas ning Austraaliat esindab seal talendisaate noor võitja, pärismaalaste seast pärit Isaiah Firebrace.

Austraalia Eurovisiooni esindajat üritati saladuses hoida, kuid see info tilkus välja ning Austraalia popmuusikamänedžerid kinnitasid seda, edastab news.com.au.

18-aastane Firebrace on Austraalias esimene pärismaalane, kes võitis möödunud aastal «X Factor» talendisaate, milles otsitakse uusi andekaid lauljaid.

Isaiah Firebrace
Isaiah Firebrace Foto: Sipa USA/JC Olivera/Sipa USA/Scanpix

Firebrace kannab Eurovisioonil ette pala «Don’t Come Easy», mille autoriks on Austraalia tuntud laulukirjutajate duo David Musumeci ja Anthony Egizii.

Need kaks meest tegi ka kuulsa pala «The Sound of Silence», mille lauljanna Dami Im kandis möödunud aasta Eurovisioonil ette.

Eurovisiooni lauluvõistluse esimene pool finaal on 9. mail, teine 11. mail ja finaal on 13. mail.

Firebrace andis välja singli « It’s Gotta Be You», mis tegi temast rahvusvahelise kuulsusega tähe ning eriti populaarne on ta Rootsis.

Isaiah Firebrace
Isaiah Firebrace Foto: Sipa USA/JC Olivera/Sipa USA/Scanpix

Laulja sõnul esindab ta nüüdselt lauluvõistlusel Austraaliat nii hästi kui oskab.

Austraalia osales Eurovisiooni lauluvõistlusel esmakordselt 2015. aastal ja siis esindas seal oma riiki laulja Guy Sebastian. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles