Galojan: ma ei tee kohtus moešõud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan teel Harju Maakohtusse 09.03.11
Anna-Maria Galojan teel Harju Maakohtusse 09.03.11 Foto: Tiit Mõtus

Anna-Maria Galojani (28) süüasja arutamise esimesed istungid on meediaväljaannete poolt tituleeritud staarpoliitiku isiklikeks moešõudeks. Galojan on taolisest lähenemisviisist südamepõhjani solvunud. 
 

Anna-Maria: Mis on lihtsam mustast seelikust ja valgest pluusist, mida ma viimasel istungil kandsin?! Ma ei tee kellelegi moešõud. Ma riietungi niiviisi iga päev. See on täiesti normaalse, endast lugupidava inimese, riietumisviis.

Kas see tekitaks tõesti prokuröris ja kohtunikus minu vastu rohkem austust, kui ma tuleksin istungile määrdunud riietes ja pesemata juustega?!

Ma käitun ka reporterite-ja fotograafidega, kes mind iga kohtuistungi eel tülitavad, väga viisakalt. Kas see ajab neid tegelikult närvi?  Kas reporterid tõesti ootavad, et ma endast välja läheksin ja neid ründaksin, keelt näitaksin või muul moel agressiivselt käituksin?

Ja miks need fotograafid ainult mind pildistavad? Miks nad iga kord ka prokuröri ja kohtunikku ei pildista? Sedagi oleks üsna põnev lugejatel vaadata, arvan ma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles