Tallinna TV ümber toimuv kogub tuure

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers aka Tipp ja staarfotograaf Meelis Tomson aka Täpp!
Mari-Leen Albers aka Tipp ja staarfotograaf Meelis Tomson aka Täpp! Foto: Tallinna TV

Nädalavahetusel loodi suhtlusvõrgustikus Facebook leht «Maha Tallinna TV - raha lasteaedadele», mis on tänaseks kogunud pea 8000 poolehoidjat. Telekanali kaitseks on sõna võtnud arvamusliidrid Mari-Leen Albers ja MeelisTomson.

«Tallinna linna elanikena pole me nõus, et kallutatud suunitlusega Tallinna Televisioonile on eraldatud Tallinna linna eelarvest 15 korda suurem rahasumma kui Tallinna linna lasteaedade avariiremondiks. Tallinna linnatelevisioonile on eelarves 1,9 miljonit eurot, samas lasteaedade avariiremondiks aga kõigest 127 800, rattateedeks 262 038 eurot ja nii edasi, » kirjutab Facebooki lehe «Maha Tallinna TV - raha lasteaedadele» looja.

Oma allkirju Tallinna TV vastu on petitsioon.ee lehel andnud juba 2100 inimest.

«Tegin selle lehe, kuna olen lapsevanem ja Tallinna kodanik ning hoolin sellest mis meie ümber toimub,» põhjendab Facebooki lehe looja.

Viimastel päevadel on sõna võtnud ka arvamusliidrid Mari-Leen Albers ja MeelisTomson, kes peale suurt vastukaja on oma postitused Facebooki lehelt eemaldanud.

Elu24 saabunud vihjes oli ära toodud lühikene lõik Meelis Tomsoni postitusest: «Saate lihtsalt end siin välja elada nagu tavaline ja tüüpiline kommentaator, kes sõimab kõike ja kõiki. Selle asemel, et siin kiunuda nagu kliimaksis eided, tehke midagi. Korraldage kampaania «Annetage raha lasteaedadele»».

Meelis Tomsoni postitustele sekundeeris ka Mari-Leen Albers. Tänseks on ta postitused maha võtnud. Kustutamist põhjendab ta oma blogis järgmiselt:  «Kustutasin kaks eelnevat postitust, üks rääkis sellest, et mulle ei meeldinud, et Eesti andis Jaapanile 200 000 eurot ja teine sellest, et TTV peaks kinni pandama ja raha lasteaia avariiremondiks antama. Leidsin, et 128 000 eurot on piisav raha remondiks. Otsustasin ISE need postitused eemaldada, sest leian, et pole õige antud teemade juures kommenteerida minu kehakaalu, seksuaalseid eelistusi, endisi töökohti ja muud minuga seonduvat, sest need asjad ei puutunud absoluutselt antud teemasse.»

Sotsid andsid teada, et esitavad lisaeelarve eelnõusse muudatusettepanekud, mis suurendaksid lasteaedadele ja erahuvikoolidele antavat raha, seda siis televisiooni arvelt kirjutab Õhtuleht.

Hetkel kehtivas linnaeelarves on Tallinna televisioonile eraldatud juba 766 940 eurot. Erakorraline istung eelarve osas toimub 22. märtsil.


Avaldage arvamust!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles