Marus Mart Müürisepp Koidu ja Laura võidulaulust: «Sellist paska ikka annab kuulata?» (5)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Müürisepp
Mart Müürisepp Foto: Elu24

«Fuck this shit!! Kustutasin Koidu oma sõbrakast. Sellist paska ikka annab kuulata?» põrutab tuntud Näosaate staar ja näitleja Mart Müürisepp oma Facebooki lehel. Näitleja ajas nimelt marru Eesti Laulu võidulugu «Verona».

Näitleja kritiseeris Koidu ja Laura võidulugu juba poolfinaalide ajal, kui pasundas sotsiaalmeedias, et sööb oma mütsi ära ja paneb midagi põlema, kui see lugu võitma peaks.

Foto: Facebook

Mart andis oma hääle Kerlile, kelle poolt lausa mitmeid kordi hääletada proovis, kuid hoopis umbe läinud liinidega pidi möllama

«Ma pole kunagi sellele sündmusele nii kirglikult kaasa elanud. Alati olen vingunud, et miks ikka see lugu saadeti bla bla. Nüüd otsustasin pool oma telo arvest Kerlisse investeerida, aga kuni kümme mintsa ei saanud Kerli eest hääletada, sest liinid olid pekkis??! Krt mai või,» pragab näitleja Facebookis. «Ja siis saadetakse selline PASK!»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles