Hiinlane lasi oma luksusliku Lamborghini tükkideks peksta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiinlane lasi oma luksusliku Lamborghini tükkideks peksta
Hiinlane lasi oma luksusliku Lamborghini tükkideks peksta Foto: ministryoftofu.com

Eilsel tarbijate õiguste päeval lasi üks hiinlane oma pool aasta vana luksusauto Lamborghini  Gallardo L140 avalikult tükkideks peksta.

Qingdaos elav Han Nan tahtis enda sõnul sellega väljendada oma rahulolematust Lamborghinide teenindusega, kirjutab China Car Daily.

Hani sõnul pakub sportautode valmistaja Hiinas viletsamat teenindust kui Euroopas.

Hanil tekkisid sportautoga probleemid möödunud aasta 29. novembril, kui mootor enam käima ei läinud. Ta kontakteerus Qingdaos Lamborghinisid müüva firmaga, mis viis auto remonti.

Mootoriprobleemi ei suudetud lahendada, selle asemel oli masin saanud mõlke. Kui omanik neid näitas, teatati talle hooldusest, et see ei ole nende asi.

Han kontakteerus siis Lamborghini tegevjuhi Stephan Winkelmaniga, Hiinas asuva Lamborghini esindusega, Aasia regiooni eest vastutava müügijuhi ja Lamborghini omanikfirma Volkswageniga, kuid probleem jäi.

Hani sõnul saab üha enam hiinlasi endale luksuslikke sportautosid lubada, kuid sellest hoolimata, suhtutakse hiinlastest tarbijatesse kui teisejärgulistesse.

Han ostis oma masina 2010. aasta septembris Jaapanist. Tegemist oli kasutatud autoga, kuid ikkagi maksis see üsna palju – kolm miljonit jüaani (450 000 dollarit).

Uus Lamborghini Gallardo maksab Aasia riikides 575 000 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles