Galerii: täna esilinastub «The Nanny Diaries» («Lapsehoidja päevikud»)

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «The Nanny Diaries»
Kaader filmist «The Nanny Diaries» Foto: AP Photo / Scanpix

Täna esilinastub Eestis film «The Nanny Diaries» («Lapsehoidja päevikud»), mis jutustab loo töölisklassi noorest naisest Annie Braddockist (Scarlett Johansson), kelle vanemate suurimaks unistuseks on, et tütar saaks edukaks ärinaiseks.

Annie otsustab ignoreerida oma vanemate soovi ning juhuslik kohtumine viib ta kokku Manhattani eliidiga. Temast saab rikka perekond X-i lapsehoidja.

Sealne elu pole aga sugugi meelakkumine, sest Annie peab täitma perenaise (Laura Linney) ja nende hellitatud pojakese iga soovi, üritades samal ajal vältida hirmuäratavat mr. X-i (Paul Giamatti).

Elu muutub veel keerulisemaks, kui Annie jääb silma X-ide kenale naabrile (Chris Evans) ning on sunnitud tõsiselt järele mõtlema, mida tegelikult oma eluga peale hakata.

«Lapsehoidja päevikud» on samanimelisel bestselleril põhinev romantiline draamakomöödia elust tipus, vaadatuna altpoolt. Filmi lavastajateks on Shari Singer Berman ja Robert Pulcini.

Vaata filmi treilerit siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles