Roald Johannson avaldas ETV-st lahkumise põhjused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eestlane igas sadamas» on lõbus telemäng, mida juhib Roald Johannson (keskel).
«Eestlane igas sadamas» on lõbus telemäng, mida juhib Roald Johannson (keskel). Foto: Marion Pettai / Kanal 2

Kaheksa aastat «Pealtnägija» toimetajana töötanud Roald Johannson tunnistas, et ei kahetse oma kahe aasta tagust otsust lahkuda ETV-st.

«Muidugi minu otsus pärast 12 aastat avalik-õiguslikust televisioonist lahkuda ei sündinud kergelt ja see ei olnud kindlasti hetkeemotsioonil põhinev otsus, ma kaalusin ja kalkuleerisin seda päris mitu head aastat,» ütles Johannson Vikerraadio saates «Stuudios on Sten Teppan», vahendab Menu.

«Ma tõepoolest isegi paar aastat enne oma lõplikku lahkumist käisin väga selgelt ETV seitsmendal korrusel juhatuse juures ja mõningate toimetuste juhtide juures rääkimas sellest, et ma olen väsinud ühest formaadist, ma olen väsinud «Pealtnägijast» ja nädalast nädalasse selle tegemisest, et ma tahaksin väga jätkata ETV-s, aga mingi muu formaadiga. Paraku siis, paar aastat enne minu lahkumist ei jõudnud see info päriselt nende inimeste peadesse, ma nägin. Eks põhjuseid on mitmeid, aga mulle tundus tollal loomingulise inimesena, et see läks ühest kõrvast sisse ja teisest välja,» selgitas Johannson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles