Kes käisid kohal? Lush tähistas Eesti kaupluse 10. sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suurbritanniast alguse saanud kosmeetikabränd Lush tähistas 1. märtsil Eestis tegutsemise 10. sünnipäeva lõbusa ja meeleoluka peoga. 

Sünnipäeva puhul külla kutsutud blogijatele, ilutoimetajatele ja tuntud seltskonnategelastele tutvustati Lushi nii läbi aastate populaarsemaid kui ka uusi ja kevadisi värvikirevaid tooteid. 

Lush tähistas Eesti kaupluse 10. sünnipäeva
Lush tähistas Eesti kaupluse 10. sünnipäeva Foto: Virge Viertek

Erinevates käeosavust nõudvates töötubades valmistasid külalised näiteks värskeid näopuhastajaid, tahket vannivahtu ning vannipomme. Lisaks hellitati külalisi Lushi mõnusa kätemassaažiga, mille tulemusena said käed siidpehmeks ning meeldivalt niisutatud. Huvilistele tehti ka Lushi vegan-jumestustoodetega kevadine meik. Kui enamasti ongi Lush tuntud just enda rikkalikes värvitoonides vanni- ning värskete nahahooldustoodete tõttu, siis vegan-jumestustooted väärivad kahtlemata põhjalikumat avastamist. 

Lush tähistas Eesti kaupluse 10. sünnipäeva
Lush tähistas Eesti kaupluse 10. sünnipäeva Foto: Virge Viertek

Lush Fresh Handmade Cosmetics esinduspood Eestis asub Foorumi Keskuses (Narva mnt 5, Tallinn) ning on avatud esmaspäevast laupäevani kell 10:00-20:00 ja pühapäeviti kell 10:00-19:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles