Pildid: Prantsuse kadunud pere tütre teksapüksid leiti 300 kilomeetri kauguselt

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsuse politsei jätkab uurimist, mis juhtus veebruari keskel ootamatult Nantes’ist kadunud neljaliikmelise perekonnaga.

Politsei tegi eile koos koertega otsingu riigi lääneosas asuvas Dirinonis, kus tervisejooksu teinud isik leidis kadunud 18-aastasele Charlotte Troadecile kuulunud teksapüksid ja ID-kaardi, edastab AFP.

Prantsuse politsei jätkab neljaliikmelise Troadecide pere otsingut
Prantsuse politsei jätkab neljaliikmelise Troadecide pere otsingut Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

50-aastased Pascal ja Brigitte Troadec, nende 21-aastane poeg Sebastien ja 18-aastane tütar Charlotte kadusid 16. veebruaril. Kodu läbiotsimine viitas kuritegelikule, sest majast leiti mitmelt poolt verd.

Prantsuse politsei jätkab neljaliikmelise Troadecide pere otsingut. Pildil Pascal, Brigitte, Chalotte ja Sebastien Troadec
Prantsuse politsei jätkab neljaliikmelise Troadecide pere otsingut. Pildil Pascal, Brigitte, Chalotte ja Sebastien Troadec Foto: HANDOUT/AFP/Scanpix

Uurimine näitas, et Troadecide kodu oli maha jäetud äkki, sest majas toimunud tegevused olid pooleli jäänud. Pereliikmed ei ole pärast kadumist kasutanud mobiiltelefone ega pangakaarte.

Dirinon asub Bresti lähedal, olles ligi 300 kilomeetri kaugusel Nantes’ist, kus Troadecid elavad. Prantsuse meedia teatel pärinevad Pascal ja Brigitte Troadec Bresti piirkonnast, mille tõttu nad võisid mingil põhjusel sinna põgeneda.

Pärast Charlotte Troadecile kuuluvate esemete leidmist otsitakse uuesti Troadecide maja läbi, kuna arvatakse, et midagi võis jääda tähele panemata.

Krimiuurijate teatel ei ole Pascal ja Brigitte Troadec oma autosid kasutanud, küll aga on kadunud Sebastien Troadeci auto. Uurimisel ilmnes, et Sebastien tegi 2013. aastal sotsiaalmeedias tapmisähvardusi, mille tõttu ta anti kohtu alla ja talle määrati ühiskondlikult kasulikku tööd.

Pascal Troadecil oli aga varem vaimse tervise probleeme, kuid ta ei ole midagi kuritegelikku korda saatnud.

Esmasel uurimisel leiti Troadecide majast verejälgi, analüüs näitas, et need kuuluvad vanematele ja pojale, tütre verd ei leitud.

Prantsuse meedias lahatakse uuesti 2011. aastal Nantes’is aset leidnud juhtumit, milles kaotasid elu visi inimest. Ärimees Xavier Dupont de Lignonnesit kahtlustatakse seni oma naise ja nelja lapse tapmises, kuid teda ei ole tabatud.

Troadecide maja asub  de Lignonnesi majast vaid paari kilomeetri kaugusel. Sebastien Troadec käis  deLignonnesi vanema lapsega koos samas koolis.

Kaks juhtumit on sarnased selle poolest, et pärast pereliikmete kadumist lülitati mobiiltelefonid välja.

Prantsuse riigitelevisioonis näidati jaanuaris de Lignonnesi juhtumist tehtud dokumentaalfilmi, milles mehe kunagise sõbra arvates alustas jõukas Xavier Dupont de Lignonnes välismaal uue nime all uut elu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles