Ewert and The Two Dragons avaldab aprillis uue albumi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons
Ewert and The Two Dragons Foto: Rasmus Jurkatam / I Love You Records

 

15. aprillil esitleb Ewert and The Two Dragons kinos Sõprus oma teist kauamängivat «Good Man Down», mis ilmub 5. aprillil koostöös Läti indie-leibeliga I Love You Records. Kontserdil lubab kollektiiv tuua ettekandele lood uuelt albumilt ning parimad palad debüütplaadilt.

 

Ewert Sundja, Erki Pärnoja, Ivo Etti ning Kristjan Kallase kollektiiv Ewert and The Two Dragons tõusis Eesti muusikataevasse 2009. aasta sügisel debüütalbumiga «The Hills Behind The Hills». 2010. aasta oli kollektiivile töökas - esineti nii Eestis, Lätis kui ka Leedus, sh mainekatel

festivalidel nagu Tallinn Music Week ja Positivus. Mais 2010 oli Draakonitel au avada TEDxTallinn seminar KUMU auditooriumis. Bändi looming on leidnud positiivset kajastust ka meie naabrite meedias - Läti Delfi on iseloomustanud neid kui «eesti muusika kroonijuveeli» ning soomlaste muusikaajakiri Rumba nimetas nende kontserti Positivusel festivali parimaks.

Septembris 2010 alustas bänd koostööd indie-leibeliga I Love You Records.»Tunneme, et alanud koostöö avab meile kindlasti mitmeid uusi uksi ning jõuame paljude uute kuulajateni. Album ilmub paralleelselt nii Eestis kui ka Lätis, aga ilmselgelt on meil sihid juba seatud ka kaugemale», lausus sügisel laulja Ewert Sundja.

Uus album Good Man Down sisaldab 10 lugu, nende hulgas ka jaanuaris raadiojaamadesse jõudnud «(In The End) There`s Only Love», mis tänaseks edetabelites ka Lätis ja Leedus.

Piletid 15. aprilli kontserdile on tänasest müügil Piletilevi müügipunktides.

Lisaks Tallinna kontserdilenäeb Draakoneid ka 16. aprillil Tartus Genialistide klubis. Tartu kontserdile müüakse pileteid kohapeal. Samuti on Ewert and The Two Dragons laval Tallinn Music Weeki raames juba 26. märtsil Von Krahlis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles