Pildid: Londonis näeb «Lie Lie Landi»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavakunstnik Bambi tegi Londonis Islingtonis asuva maja seinale joonistuse, mis kannab pealkirja «Lie Lie Land» ning millel on näha tantsu vihtumas USA presidenti Donald Trumpi ja Briti peaministrit Theresa Mayd.

Tegemist on Oscarite jagamisel kuus kuldmehikest saanud filmi «La La Land» parodeerimisega.

Lie Lie Land
Lie Lie Land Foto: Yui Mok/PA Wire/PA Images/Scanpix

Briti meedia teatel on see seinamaaling nii londonlaste kui turistide seas populaarne, selle ees tehakse palju selfisid.

Kunstnik Bambi sõnul on Trump ja May poliitikud, kellel valedel ja manipuleerimistel ei ole lõppu.

Filmis «La La Land» näeb samasuguses poosis nagu on Trump ja May tantsimas Ryan Goslingut ja Emma Stone’i, kes sai möödunud nädalalõpul naispeaosatäitja Oscari.

Kaader filmist «La La Land»
Kaader filmist «La La Land» Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Lie Lie Land
Lie Lie Land Foto: Yui Mok/PA Wire/PA Images/Scanpix

«La La Land» on muusikafilm, mis meeldib nii kriitikutele kui vaatajatele.

Briti võimude teatel pidi Trump külastama jaanuari lõpul Ühendkuningriiki, kuid see visiit jäi ära, kuna kardeti brittide proteste.

Theresa may loodab, et Trumpi vastu meelestatud britid rahunevad ja Trumpi visiit Suurbritanniasse toimub sügisel. Esmase plaani kohaselt peaks USA president olema seal 5. – 8. oktoobrini.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles