Galerii! Deja Vu tähistas vabariigi aastapäeva imelise Sofia Rubina saatel, kohal ka Reket ja Genka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 24. veebruaril tähistas Lounge Deja Vu Eesti Vabariigi 99. aastapäeva lummava elava muusika kontserdiga. Hennesy Live Concert tõi öölokaali lavale Sofia Rubina, kelle võimas lauluhääl paitas iga kohalolija kõrvu. Sofia andekust olid muuseas nautimas ka rahva lemmikud räpparid Genka ja Reket.

Sofia on oma muusikukarjääri jooksul esinenud nii Eesti kui välismaa publikule. Mitmete auhindadega pärjatud lauljatar esitab peamiselt džässi, souli ja klubimuusikat, kuid suudab iga žanriga südameid liigutada.

Deja Vu tähistas vabariigi aastapäeva Sofia Rubina saatel
Deja Vu tähistas vabariigi aastapäeva Sofia Rubina saatel Foto: Jaanar Nikker

Möödunud reedel esines ta Hennesy Live Concert üritustesarja raames Lounge Deja Vu laval, tähistades Eesti vabariigi aastapäeva mõnusa atmosfääri, meeldiva seltskonna ja maitsvate kokteilidega täidetud õhtuga.

Reket ja Genka
Reket ja Genka Foto: Jaanar Nikker

Juba sel reedel, 3. märtsil, paneb elav muusika taas Lounge Deja Vu ruumid kõlama! Instrumental Night toob öölokaali lavale andeka saksofonisti Mairo Marjamaa. Peo kohta saab rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles