Jeremy Clarksonil tekkis fänniga sõnelus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Menuka saatesarja «Top Gear» üks saatejuhte Jeremy Clarkson läks austraallasest fänniga sõnelema.

Clarkson, kaassaatejuht James May ja nende austraallastest kolleegid olid Melbourne`i ühes restoranis einestamas, kui üks samas paigas olnud mees neid oma mobiiltelefoniga pildistama hakkas, kirjutab The Telegraph.

Michael Garneri nimelise mehe sõnul oli ta tegemas teist fotot, kui Jeremy Clarkson tema juurde astus ja tal mobiiltelefoni käest tõmbas.

«Clarkson tõusis oma istmelt, tuli minu juurde ja haaras mul telefoni käest. Ta viskas telefoni oma laudkonna kätte, keegi naine püüdis selle kinni. Clarkson läks pärast seda oma laua juurde tagasi. Tõusin püsti ja läksin nende juurde ning küsisin oma telefoni. Naine andis selle tagasi. Clarkson tõusis aga püsti ja seisis mulle vastu. Sõna otseses mõttes panime rinnad kokku,» lausus austraallane.

Tekkis sõnavahetus. Kummagi kaaslased püüdsid neid lahutada.

Garneri sõnul on ta «Top Geari» suur fänn ja selle tõttu ta ootab, et Clarkson ta ees vabandaks.

Clarkson on Austraalias «Top Gear Live» tuuril. Tuuri pressiesindaja kinnitas, et restoranis leidis aset väike kokkupõrge.

«Juhtumis rikuti Jeremy Clarksoni ja teiste saatejuhtide privaatsust, kuid intsident lahendati sõbralikul moel,» lausus esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles