Pildid: The Beautiful People Awards 2017 Moskvas, mille eestvedajaks on tegus eestlanna Ireni Erbi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moskvas, Korston hotelli saalis Place de Paris, toimus iga-aastane konkursi The Beautiful People Awards 2017 -  suurejooneline seltskonnaürituste hooaja avamine.  Preemiate jagamine toimus teist korda ning nagu juba traditsiooniks, sisi olid kohal oma ala edukamad ja andekamad show-äri, moe-, iluvaldkonna, kinomaailma ja spordi esindajaid.

Foto: Ara Pogosjan, Mihhail Spilevoj

Preemia sümboliks sai kristalne lootose õis.

Juba alates muinasajast peet lootoseõit pühaks ja salapäraseks taimeks, jumalate lilleks. Teise The Beautiful People Awards preemia nominandid on inimesed, kelle energeetika muudab maailma nende ümber, teeb seda ilusamaks ja paremaks.

Foto: Ara Pogosjan, Mihhail Spilevoj

Sel aastal sai Moskva loomingulise ja ärieliidi seas nominandiks külaline Euroopast - produtsent, rahvusvaheliste konkursite esindaja Eestis ja paljude iludusvõistluste žürii liige Ireni Erbi.

Ireni, kes on pühendanud rohkem kui kümme aastat ilule ja moele, sai preemia Show & Beauty kategoorias - kristalse lootose õie «Ilule truuduse eest».

Foto: Ara Pogosjan, Mihhail Spilevoj

Ireni juhib Eestis oma produktsioonifirmat Magic Monday Production ja laste modelliagentuuri Star Kids Agency ning arendab Erbi Model Management modelliagentuuri uut suunda. Oma projektide ja partnerettevõtete kampaaniate raames on ta korraldaja, stilist, meigikunstnik, defilee õpetaja ja moeshow-etenduste lavastaja.

Isikliku lemmikharrastusena töötab Ireni välja kruiisi-õhtukleitide disaini, mis juba jõudsid ka iluduskuningannade lemmikuks saada.

Juba kuuendat aastat tema väikesed ja suured hoolealused, Eesti eelvoorude võitjad, näitavad suurepäraseid tulemusi ja saavutavad kõrgeid kohti paljudel rahvusvahelistel konkursitel, alustades Little Miss World'iga ja lõpetades Missis Universum'iga, samuti jõuavad välismaisete kõrgmoe nädalate poodiumitele.

Nominantide seas olid ka lauljanna Anželika Agurbash ja Natalia Vlassova, näitleja Maria Mironova, ärileedi Julia Korb ja Maia Timtšenko, disainer Jelena Šipilova. 

Õhtu loominguline programm vaimustas isegi kõige kogenumat publikut ning eredad loomingulised etteasted jäid kauaks meelde oma kõrge professionalismi ja meisterluse poolest.

Foto: Ara Pogosjan, Mihhail Spilevoj

Preemia korraldajaks on DVSTYLE Media Agency ning multimeedia projekt TheBeautyNews.ru, produtsendiks ja peatoimetajaks Karina Martirosjani. 

Vaadake pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles