Depeche Mode'i pressikal soovis osaleda 18 000 fänni

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
27. august 2001: Ansambel Depeche Mode käis koos linnapea Tõnis Paltsiga Oleviste kiriku tornis. Pildil on Tallinna linnapea Tõnis Palts (keskel), Depeche Mode laulja David Gahan (tumeda peaga), helilooja- laulja Martin L.
27. august 2001: Ansambel Depeche Mode käis koos linnapea Tõnis Paltsiga Oleviste kiriku tornis. Pildil on Tallinna linnapea Tõnis Palts (keskel), Depeche Mode laulja David Gahan (tumeda peaga), helilooja- laulja Martin L. Foto: LIIS TREIMANN/PM/EMF

Depeche Mode andis 6. oktoobril Berliini olümpiastaadionil pressikonverentsi, mida soovis lisaks ajakirjanikele vaatama tulla 18 000 fänni.

Konverentsil kuulutati välja bändi turnee «Tour of the Universes» Euroopa kuupäevad, seal hulgas ka 25. mail Riias Skonto jalgpallistaadionil toimuv kontsert, mille piletid tulevad müüki esmaspäeval, 13. oktoobril.

«Tour of the Universes» saab olema bändi ajaloo ning järgmise aasta kõige suurejoonelisem tuur. Esinemiskohtadeks on valitud vaid suurimad, näiteks Stade de France (mahutavus 80 000 inimest), Rooma olümpiastaadion (82 000) ja Berliini olümpiastaadion (74 228).

Lavakujunduse teeb tuntud kunstnik ja fotograaf Anton Corbijn, kes on paljude Depeche Mode'i ja U2 videote autor ning bändi varasemate tuuride disainer. Kõikidel tuuri kontsertidel kasutab bänd ainult enda tehnikat ja varustust.

Konverentsil andsid bändiliikmed Dave Gahan, Martin Gore ja Andrew Fletcher teada ka oma tuleva albumi kohta. Kauaoodatud kaheteistkümnes stuudioalbum on planeeritud välja anda järgmise aasta aprillis.

Esimest singlit uuelt albumilt võib oodata juba veebruaris. Uue albumi lugusid saab kuulda ka Riias.

Riia kontserdi piletid tulevad müüki esmaspäeval, 13. oktoobril, kell 10.00 kõikides Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades ja internetis aadressil www.piletilevi.ee.

Eelmüügiga on müüdud hetkeks kolmandik piletitest. Lisaks Lätile on suur huvi piletite vastu Eestist, Venemaalt ja Skandinaaviast, kus eraldi Depeche Mode kontserti ei toimu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles