Shia LaBeoufi korraldatud Donald Trumpi vastasel meeleavaldusel kõlasid püssilasud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shia LaBeouf
Shia LaBeouf Foto: Timothy A. Clary/AFP/Scanpix

Tundub, et Shia LaBeoufi korraldatud Donaldi Trumpi vastane live installatsioon-meeleavaldus ei kestagi neli aastat nagu esialgu plaaniti.

LaBeoufi kunstipärase meeleavalduse uue asukoha lähedal kõlasid eile püssilasud ning kõigi ohutust arvesse võttes pandi installatsioon esialgu kinni.

Projekt, mille nimi on «He Will Not Divide Us» liigub ühest asukohast teise. Installatsiooni seinal seisab selle nimega samasisuline loosung ning tahtjad saavad livestream kaamerasse seda sõnumit edastada. Hetkel oli sein püsti Albuquerque'i El Rey Teatri juures, kuid ohutuskaalutlustel otsustas meeleavalduse eestvedaja LaBeouf projekti hetkel sulgeda.

Politsei kohapealt tulistajat ei leidnud, kuid sellele vaatamata otsustati ettevõtmisega hetkel mitte edasi minna. LaBeoufil on seoses meeleavaldusega ka varemalt probleeme olnud ning selle eestvedajaid on pidevalt vägivallaga ähvardatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles