Video: USAs arreteeriti põetaja, kes esitas 100-aastasele hoolealusele erootilise tantsu (2)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brittany Fultz
Brittany Fultz Foto: Uncredited/AP/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Ohios Marbleheade’is arreteeris politsei The Commons of Providence  hooldekodu noore põetaja, kes esitas oma eakale dementsuse all kannatavale hoolealusele erootilise tantsu.

26-aastase Brittany Fultzi advokaadi Geoffrey Oglesby teatel ei soovinud naine tantsuga halba, vaid tekitada mehes hea enesetunde, edastab foxnews.com.

Naine astus eile kohtu ette, talle esitati süüdistus seksuaalses ahistamises ja enda ebasündsas paljastamises, kuid talle võidakse esitada veel süüdistusi. 

Politsei teatel paljastas hooldaja möödunud aasta detsembris tantsimise ajal oma rinnad ja tuharad, üritades mehes tekitada sugutungi.

Uurijate sõnul on Fultzi hooleaalusel mehel dementsus ja ta ei pruukinud tantsust aru saada. Naise advokaat arvab, et eakas mees oleks osanud siiski öelda, kui talle naise tantsimine ei meeldinud, kuid ta ei teinud seda.

«Hoolealune sai aru, mis toimus ja ta ei näinud tantsimises probleemi,» teatas advokaat Oglesby.

Fultz lasi oma tantsimise salvestada videole, mis jõudis hiljem hooldekodu juhataja kätte. Juhataja kontakteerus politseiga ja edastas neile video.

Politsenik Anthony Bathi sõnul on tegemist kahetsusväärse juhtumiga, sest eakaid ei tohi nii kohelda eg ahistada.  

Video teinud hooldekodu töötajat ei arreteeritud ega antud kohtu alla.

Hooldekodu juhi teatel Fultz vallandati pärast juhtunut ja teda aidanud kolleeg ei tööta enam samuti seal. 

Fultz vabastati kautsjoni vastu ja peab märtsis kohtu ette astuma. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles