Tehno-muusika suurkuju Scuba tantsutab täna õhtul Von Krahlis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehno-muusika suurkuju Scuba
Tehno-muusika suurkuju Scuba Foto: Facebook/ Scuba

Vahel on see tunne, et ei ole mõtet üldse mingit sissejuhatust ja artistipromo vaevuda kuhugi kirja panema, sest nii-ehk-f***ing-naa kõik ju teavad, kelle või millega tegu. Seekord on just täpselt nii, et kirjutaks ürituse iseloomustusse lihtsalt nime SCUBA ja done deal.

Okei, äkki mõni ei tea. Paul Rose ehk Scuba, tema kvaliteetleibel Hotflush ja mehe üha arenevad väljundid abstraktsest elektroonikast ja hüplevast house'ist laialt haigutava tumeda techno'ni on muundanud tänapäevase elektroonilise muusika maailma ehk veidi olulisemalt kui paljud teised.

Tänaseks neli edukat kauamängivat ja isiklikud hinnatud kogumiksarjad DJ-Kicks ja fabric üllitanud Scuba kuulutati 2013. aastal DJ Mag'i poolt parimaks live-act'iks ning peab siiani üleval ka peoõhtut Berliini kõige tantsulisemas kultuurimälestises nimega Berghain. Lisaks on artistid nagu Mount Kimbie, George Fitzgerald ja Sepalcure karjääritänu suuresti võlgu just Scuba'le.

Ei saa lihtne olema see öö.. Küll mitte ikea-mööbli-kokkupanemise-keeruline, aga midagi sinna vahepeale. Tempokam ja märjem kindlasti. Lisaks Scubale on plaadimängijatel Siim Karro ja resident Firejosé.

Uksed 23:00

Pilet 10/12 eurot

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles