Frankie Animal ja Ziggy Wild tähistavad Vabariigi aastapäeva ühise kontsertõhtuga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indie-rokki viljelev Frankie Animal
Indie-rokki viljelev Frankie Animal Foto: Patrik Tamm

Täna õhtul astuvad Tallinnas, Kultuuriklubis Kelm esmakordselt ühistele lavalaudadele indie-rokki viljelev Frankie Animal ning rock’n’rolli kollektiiv Ziggy Wild. Kontserdile järgneb Souled Out pidu, kus valivad muusikat DJ Quest, Sander Mölder ja DJ MVP.

Mõlemad Vabariigi aastapäeva eel esinevad kollektiivid lubavad kontsertõhtusse stiilset kütet. «Ootame väga, et saaksime publikuga üheskoos saali kuumaks kütta ning neile siia halli talve ühe korraliku energiasüsti anda,» räägib Ziggy Wildi lauljanna Laura Prits, kes kogus tänavu avalikkuse tähelepanu Eesti Laulu poolfinaalis looga «Hey Kiddo». «Meie omalt poolt poetame ehk isegi mõne uue loo kavasse kui ilusti palutakse,» lisab Frankie Animali esileedi Marie Vaigla, mida õhtult oodata.

Rock’n’rolli kollektiiv Ziggy Wild
Rock’n’rolli kollektiiv Ziggy Wild Foto: Maris Savik

Tänaõhtune kontsert on bändidele esimene kord lava jagada. Mida nad teineteise juures hindavad? Frankie Animal toob esile Ziggy Wildi toorest energiat ning «hullust» ja hulljulgust, millega nad endi sõnul paljudele eesti rokigruppidele silmad ette teevad. Laura Pritsi hindab Frankie Animali ühtehoidvust ning lugude ülesehitusi. Prits lisab, et laulaks võimaluse korral hea meelega Frankie Animali «Kickdrum’i» kaasa, Marie Vaigla seevastu tahaks proovida päeva Laura juustega!

Tänavune aastanumber toob mõlemale kollektiivile palju uut. Frankie Animal lubab uusi videosid, lugusid ning teistmoodi kontserte. Ziggy Wild, kes viimasel ajal lavalaudadest hoidunud, on pärast pausi tagasi avalikkuse ees ning lubab samuti uut materjali.

Vabariigi aastapäeva peavad mõlemate bändide liikmed oluliseks - tõstavad üheskoos klaasi ning võtavad selle tänavu vastu Kultuuriklubi Kelmis, kuhu ka kõiki sõpru ja fänne ootavad. Kontserdi algus on 21:00 ning pileteid hinnaga 5/7 eurot on võimalik soetada kohapealt enne kontserdi algust. Lisainfo kontserdi kohta leiab Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles