Fashion meets 3D – Tasku kaubanduskeskus andis kevadmoele uue mõõtme!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.


11.märtsil 2011 avati enneolematu õhtuga  Tasku kevadhooaeg. Kõrgtehnoloogilisi 3D lahendusi esitles kohaletulnutele Sony, juuksurisalong Duglas&Bauman näitas koostöös moekunstnik Hanna Korsariga kõige julgemat ja uuemat soengumoodi.



Õhtu korraldajate sõnul ootas külalisi võimalus osa saada kaasahaaravatest kõrgtehnoloogilistest 3D stereo lahendustest, eksklusiivsest juuksuriteshow’st ning Eesti parimast kõrgmoest trummimuusika taustal.
 

Kavas oli kaks moeetendust.

Esimeses shows näitasid kevade parimaid palasid stilist Anu Lensmenti eestvedamisel Tasku kaubanduskeskuse enda poed.

Teine etendus ehk Duglas&Bauman juuksurisalong koostöös moekunstnik Hanna Korsar’iga  esitles oma kollektsioonidega värskeid ideid  ning ajatuid koosmänge nii rõiva-, kui juuksemoes.

Šiki ning luksusliku etendusega tähistati ühtlasi ka uue (juukse)salongi turuletulekut. Publik sai näha dramaatilist ning detailiderohket etendust, milles polnud koonerdatud ei värvide ega mahtudega. Rambivalguse kohtusid kontrastid: õrn versus jõuline, looklev versus nurgeline.
 

Teise show alguses näidati külalistele spetsiaalselt selleks õhtuks valminud 3D stereo lühifilmi.

 Duglas&Bauman avasid eelmise aasta lõpus uued juuksurisalongid Tallinnas ja Tartus. Salongi meisterjuuksurid on koolitanud end maailma kõige mainekamates juuksuriakadeemiates nagu Vidal Sassoon, Toni&Guy, Tigi ja Joico Laboratories Europe.

Mõlema show lavastas Alice Aleksandridi.

Meeleolukat muusikat pakkusid Gruuversi trummarid koostöös DJ Tom Lilienthaliga.

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles