Oscari-võitjast kultusrežissöör väisab Tallinna?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sam Mendes, Naomie Harris ja Daniel Craig
Sam Mendes, Naomie Harris ja Daniel Craig Foto: SCANPIX

Eesti Kontserdi kutsel astub 3. märtsil Estonia kontserdisaali lavale praeguse aja klassikamaailma üks silmapaistvamaid trompetiste Alison Balsom.

Foto: Promopilt

Just viimasel ajal on Balsom briti kõmumeedia teravdatud tähelepanu all, eelkõige tänu 26. jaanuaril  toimunud ja avalikkuse eest hoolikalt varjatud abielutseremooniale kultusrežissöör Sam Mendesiga.

Foto: SCANPIX

Kahe viimase Bondi filmi, nii  „Skyfall“-i kui „Spectre“ lavastaja Mendes on varem abielus olnud briti näitleja Kate Winsletiga.

Kas vastne abikaasa koos Alison Balsomiga Tallinnasse kontserdile kaasa sõidab ei ole hetkel veel ametlikku kinnitust leidnud.

Alison Balsom on oodatud peaesineja klassikalise muusika piire ületavatel suursündmustel. Ainuüksi festivalil BBC Proms, kuus tuhat kuulajat mahutavas Royal Albert Hallis, on ta säranud solistina 14 aastat järjest.

Tallinnas esitab Balsom Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri solistina Guy Barkeri suure trompetikontserdi “Valgustav latern”, ning Tõnu Kõrvitsa spetsiaalselt temale kirjutatud uudisteose, mis sündis helilooja enda initsiatiivil.

Jääme põnevusega ootama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles