Mida teeb Lauri Pedaja ekspruut Londonis?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margret Järv
Margret Järv Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Meikar Margret Järv, kes läks hiljuti lahku oma kallimast, staarjuuksur Lauri Pedajast, pajatas Buduaarile, et käis  nädalavahetusel Londonis sõpradega kohtumas, kultuuri nautimas ja eelkõige end veidi tuulutamas.
 

 
«Lähen lihtsalt tuttavatega üle pika aja kokku saama ja natukene ennast pärast pingelist möödunud perioodi tuulutama,» rääkis Margret vahetult enne ärasõitu.

Neiul olid terveks reisiks plaanid korralikult paigas. «Kohe pärast saabumist läheme teeme kiire õhtusöögi Old Brewery restoranis Greenwich´is enne O2 arenal toimuvat Plan B kontserti. Pärast kontserti läheme sõpradega ilmselt mõnda rahulikumasse kohta, et mõne pokaali veini kõrvale natukene juttu ajada,» seletas neiu.

«Reede algab Madame Tussaud' muuseumi külastusega, pärast mida saabub aeg kohustuslikuks šoppinguks suuremates kaubanduskeskustes, kui ka vintage-poekestes ja väiksemates butiikides. Selle kõige vahepeale kuulub loomulikult liitrite viisi kohvijoomist!»

«Viskame linnale kiire pilgu peale London Eye vaaterattal, kust avaneb suuepärane vaade. Pärast pikka poodide külastamist tuleb ilmselt teha värskendus ja käiku lasta päevasaagist lemmikumad riided ja akssessuaarid, et nautida õhtusööki ja nädalavahetuse alguse puhul klaasike kokku lüüa, sest unustamatu öö hea seltskonnaga rokkides võib alata!» jutustas ta.

Margreti plaanides oli kindlasti külastada ka meeldiva õhkonnaga Notting Hilli ja Portobello Marketit, kus kohtab lihtsaid ja siira naeratusega inimesi. «Pärast seda sõidame aga ida poole Shoreditch´i, kus külastame hoopis teistsuguse energiaga White Cube kunstigaleriid.

Õhtul ootab ees Arts Theatre´is humoorikas ning kaasakiskuv etendus nimega «A Guide to Sexual Misery». Kui etendus läbi ja istumine ei tule enam kõne allagi, siis viivad sammud jällegi klubide poole, et laupäev meeleolukalt ära saata,» seletas ta.

 

Samal ajal, kui Margret tuulutas end Londoni klubides võis tema ekspeikat Lauri Pedajat näha samuti aega kultuurselt  veetmas Tallinna Draamateatris. Mehe käevangus oli blond kaunitar. Vaatamas käisid noored etendust «Mängud tagahoovis».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles