Angela Aak müüs Lea Liitmaa kleite

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buduaari turg 12. märtsil
Buduaari turg 12. märtsil Foto: Tõnu Kruusimäe

Nädalavahetusel toimus Tallinnas Rocca al Mare keskuses suur ostupidu ehk Buduaari Turg, kus 200 kaupleja seas oli nii staare, nagu näiteks Kati Toots, Jana Pulk, Kerttu Rakke, Lea Liitmaa, Kristina Bellanova, Angela Aak, Diana Arno, Victoria Kass kui ka tuntud maailmaklassi brändifirmasid.

Lauljatar Lea Liitmaale oli appi riideid müüma tulnud bändikaaslane Angela Aak. 

Lea Liitmaa uhkeim kostüüm - siniroheline pitsidega ballikleit - oli müügis 20 euroga. Kas see päeva lõpuks ka müüdud sai, jäi selgusetuks, sest Lea kasutas seda oma müügileti laudlinana.

Leal olid enamjaolt müügis riided, mida ta kordagi üll polnud pannud või siis vaid korra kandnud oli. Nende seas oli nii pükse, kleite, kingi kui ka eksklusiivseid saapaid. Riided olid väga soodsate hindadega, alates 5 eurost.

Angela  tunnistas Buduaarile, et tema arvates olid seekord turul müüdavad kaubad väga erilised. «Mulle tundub, nagu oleks kõik kaubad kuskilt välismaalt ostetud. Õnneks muidugi on nüüd ka poodides riietevalik värvikamaks  läinud, vanasti ostsid kõik riideid alati siis, kui mindi välismaale. Hetkel on Eestis mu üheks lemmikpoeks Naomi, kus on alati väga erilised ja lahedad riided!» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles