Näitleja David Cassidy võitleb dementsusega: osa minust teadis, et see on tulemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Cassidy
David Cassidy Foto: Vida Press

Telenäitleja David Cassidy avalikustas, et ta võitleb dementsusega.

66-aastane näitleja, kes sai tuntuks 70ndate sarjast «The Partridge Family», nägi, kuidas mälu mõjutav haigus tabas tema vanaisa ja ema, kirjutab People.

«Ma eitasin seda, kuid osa minust teadis alati, et see on tulemas,» sõnas Cassidy.

Mees on tänaseks terviserikkega leppinud ja otsustas muusikuna tuurile minna, et keskenduda oma tervisele ja õnnele.

«Ma tahan keskenduda sellele, kes ma olen ja kuidas mul pole olnud segajaid. Tahan armastada ja elamist nautida,» sõnas ta.

Cassidy on viimasel aastakümnel võidelnud mitmete isiklike probleemidega. Eelmisel nädalavahetusel läksid tal meelest sõnad laulule, mida ta on laulnud ligi viiskümmend aastat.

2010. aasta novembris sai ta süüdistuse purjus peaga autojuhtimises ning sama juhtus 2013. ja 2014. aastal. Kuu pärast kolmandat arreteerimist andis tema abikaasa Sue Shifrin-Cassidy lahutuse sisse. 2015. aastal läks Cassidy pankrotti ja sama aasta sügisel sai ta süüdistuse avariikohalt põgenemises. 70ndate teismeliste iidol on võidelnud ka sõltuvustega ning 2014. aastal käis ta võõrutusravil.

Cassidy oli viimati teleekraanil 2013. aastal krimisarjas «CSI: Crime Scene Investigation».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles