«Eesti otsib superstaari» tõmbas silmuse koomale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval jõudis TV3 saade «Eesti otsib superstaari» esimese teatrivooruni.

Neljas Eesti linnas toimunud eelvoorudes lunastasid ihaldatud kollase kaardi 60 noort lauljat.

Nüüd peavad kohtunikud Maarja-Liis Ilus, Rein Rannap ja Mihkel Raud valima heade lauljate hulgast välja parimad, kes pääsevad edasi stuudiovooru.

Esmalt tuli Salme kultuurikeskusesse kogenenutel kohtunikele ette kanda enda poolt valitud lugu ja pärast seda pidid esimesed oma unistuse superstaariks saamisest paraku lõppenuks lugema.

Kuna poisse oli vähem kui tüdrukuid, pääsesid nad kõik otse järgmisesse vooru.

Järgmises ülesandes jagunesid poisid ja tüdrukud duettideks ning neile anti valida kahe loo vahel. Klaveri saatel tuli ette kanda kas Ott Leplandi ja Lenna Kuurmaa laul «Sinuni» või «Broken Strings» inglise keeles, mille kuulsaks laulnud James Morrison ja Nelly Furtado. Aega loo õppimiseks oli vaid mõni tund.

Üks staarikspürgija Teele Viira tunnistas, et dueti laulmine tema jaoks raske ülesanne ei olnud. «Pigem oli laval hoopis kindlam tunne, silmside annab tuge ja on, kellele nõjatuda. Pealegi mul väga vedas partneriga,» kommenteeris Viira.

Päeva lõpus läks käiku juba varasematest hooaegadest tuttav stsenaarium, kus osalejad jagati kolme gruppi; nendest kahele on tagatud edaspääs järgmisesse vooru, üks grupp peab aga saatest lahkuma.

«Eesti otsib superstaari» on TV3 eetris pühapäeviti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles