Porsche golfivõistlus saadab võitjad Istanbul Park ringrajale autorooli

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porsche golfivõistlus saadab võitjad Istanbul Park ringrajale autorooli
Porsche golfivõistlus saadab võitjad Istanbul Park ringrajale autorooli Foto: Tiit Mõtus

Tallinnas Arigato spordiklubi katuse all tegutsev Golf Experience golfistuudio korraldab talvehooaja põnevaima võistluse "Golf X Porsche HCP Matchplay 2017", mille peavõiduks on luksuslik all inclusive reis 2.-4. juunil Porschelt ehk sõiduelamus Istanbul Park ringrajal, mis on endine F1 ringrada.

Foto: Tiit Mõtus

See on elamus- ja treeningpäev, kus osaleb korraga kuni 50 inimest erinevatest riikidest.

Võitja päralt on rohkem kui 15 parima varustuse ja tipptasemel sooritusvõimega sportautot ja elukutselised Porsche instruktorid. Raja pikkus on 5,338 kilomeetrit, kurve on 14. Elamuspakett sisaldab ühte rajapäeva, lennupileteid edasi-tagasi, majutust 2 ööks, viietärnihotelli, kohapealseid transfeere ja toitlustust.

Foto: Tiit Mõtus

Teise koha auhinnaks on Suuresta Golfi, uue nimega Rae Golfiklubi 18-raja mänguõigus 2017. aasta hooajaks ning mõlemad auhinnad kehtivad nii naiste kui ka meeste grupi võitjale.

«HCP Matchplay toimub 3 kuu jooksul ja arvan, et see on huvitav formaat, kus kõigil on võimalus, kellegil väga eelist pole. Sellest tuleb emotsionaalne sari!» arvab üks korraldajatest ja Golf Experience loojatest Kristo Tullus.

Foto: Tiit Mõtus
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles