Millisel staaril on kõige pöörasem fänkond?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieberi fännid
Justin Bieberi fännid Foto: SCANPIX

Sama kaua, kui on eksisteerinud popstaarid, on olemas olnud ka fännid, kes neid jumaldavad - enne, kui Justin Bieberi austajad end Belieberiteks nimetasid, kandis sama pöörane fännigrupp nime Beatlemaniacs.

Ajakiri Rolling Stone pani kirja üksteist pöörasemat fänkonda viimase paarikümne aasta jooksul.

Justin Bieberi Belieberid

Neid on kerge märgata. Nende põhitegevuseks on ajakirjaväljalõigetest hiiglaslike kollaažide tegemine, Twitteris säutsumine märksõnadega nagu «MrsBieber», Bieberi nime korduv kirjutamine oma märkmiku kaantele, laulja nime kuuldes kriiskamine ja fännifantaasiate kirjutamine, milles ta jätab Selena Gomezi maha, abiellub fännidega ja ei lõika kunagi juukseid.

Clay Aikeni Claymate'id

Claymate'id on eriline liik, mis rikub enamikku pop-superfännide reegleid. Nad on tavaliselt vanemad naised, keda tõmbab «American Idoli» staari maalähedane välimus, armas iseloom ja võimas hääl. Nad eitasid aastaid kuulujutte, et Aiken on gei, uskudes, et see on vandenõuteooria nende kangelase vastu. 2008. aasta septembris tuli Aiken kapist välja, kuid osa tema fännidest usub siiani, et kuri Hollywood on lauljale ajupesu teinud ja ta pöördub kunagi nende juurde tagasi.

Katy Perry Katycatid

Katy Perryl oli algusest peale omapärane riietumisstiil, mistõttu oli noortel naisfännidel teda veelgi lihtsam jäljendada. Katycatid kannavad sageli maiustuste- või puuviljateemalisi rõivaid, julget meiki, on valmis miilustama tüdrukutega ja armastavad ninakaid Briti koomikuid.

Nicki Minaj'i Barbie'd

Kas sul on roosad juuksed, volüümikas keha, ninakas suhtumine ja igavene viha Lil Kimi vastu? Kui jah, siis sa võid olla Barbie. See üsna uus tõug superfänne jumaldab Nicki Minaj'i. Enne teda oli tõeline puudus naisräpparitest ning loomulikult võeti ta avasüli vastu.

Adam Lamberti Glambertid

Glambertid sarnanevad paljuski Claymate'idele, kuid neil on palju rohkem sädelust ja puudub pettekujutelm, et nende iidol on heteroseksuaal. Erinevalt Aikenist on Lambertil palju noori fänne. Mõned neist polnud kunagi varem näinud midagi nii säravat ja imepärast, et armusid kohe, kui nägid teda «American Idoli» kaheksandas hooajas.

Mariah Carey Lamb'id

Mariah Carey fännid on viimasel aastakümnel palju taluma pidanud - kohutav film «Glitter», närvivapustus ja rida enamjaolt kehvasid albumeid. Kuid fännid armastasid igat hetke. Nad kuulavad vähemalt kord päevas «Memoirs Of An Imperfect Angelit», analüüsivad «Glitterit» nagu mõnd väärtfilmi ja usuvad, kui Mariah ütleb, et ta esineb väiksemates kontserdipaikades, sest soovib publikuga lähedasem olla. Kannatuste eest viitab Carey neile pidevalt intervjuudes ja oma veebisaidil.

Rihanna Navy

Rihanna Navy (merevägi) ei sarnane kuigi palju mereväele: keegi ei hooli su seksuaalsusest, ülinappide rõivaste kandmise korral ei visata sind üle parda ja sul on vaja vaid vihmavarju, et kuiv püsida. See on suurepärane organisatsioon, kui soovid ühineda inimestega, kes kannavad punastest reisikotisangadest tehtud särki ja arvavad, et laulja hääle tuunimist pole kunagi küllalt.

New Kids on the Blocki Blockheadid

1990ndatel mängisid nad staadionitäiele rahvale mitu õhtut järjest ning ühtki turundusvõimalust ei öeldud ära, mistõttu oli nende austajatel lõpmatuseni pudi-padi, mida oma seintele kinnitada või kaasas tassida. Bänd lõpetas tegevuse 1994. aastal, kuid fännid ei unustanud oma kangelasi. Kui bänd 2008. aastal taasühines, täitsid fännid taas staadionid ja võtsid isegi oma lapsed kaasa.

Hansoni Fansonid

Enamiku inimeste jaoks on Hanson pikajuukseliste vendade trio, mis laulis «MMMBop» ja siis kadus. Kuid Fansonite jaoks on nad nii biitlid, Beethoven kui Jeesus. Isegi 15 aastat hiljem on neil terve armee fänne, kes neid kontsertidel kuulamas käivad ja internetis lõpmatuseni arutlevad.

«Glee» Gleekid

Nad on igal pool. Nad on sinu õpetajad, lapsed, hambaarst ja sinu vanemad. Naljaka välimusega kutt metroos on armunud Santanasse, sinu ees olev naine apteegijärjekorras mõtleb, kas New Directions peaks originaalmaterjali esitama. Sinu juuksur soovib, et Kurt naaseks McKinley'sse ning su postiljon tahab, et Charice Pempengco naaseks telesarja.

Lady Gaga Koletised

Madonna jäljendamine oli lihtne. Tollal oli tal ainult üks põhiline stiil - kaltsuka-šikk. Lady Gaga on seevastu viimase kolme aasta jooksul kandnud umbkaudu 978 500 erinevat kostüümi. Seetõttu on tema väikestel koletistel väga keeruline valida. Kas valida lihakleit, hiiglaslik muna või läbipaistev topp, mille all on rinnanibud kinni teibitud? See on karm, eriti, kui oled üheksa-aastane ja sul on väga ranged vanemad. Enamiku fännide jaoks on valikute rohkus aga suurepärane võimalus. Isegi, kui kontserdil on 10 000 kostümeeritud inimest, on ebatõenäoline, et kellelgi on täpselt sama riietus mis sul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles