Jana Hallas: Elina kostüümi kriitika ei puuduta mind absoluutselt (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali melu ja fotosein, Jana Hallas ja Elina Born
Eesti laul 2017 esimese poolfinaali melu ja fotosein, Jana Hallas ja Elina Born Foto: Erlend Štaub

Seekordse «Stiilistuudio» külaline on Jana Hallas, kes tegi Elina Borni kostüümiga Eesti Laulul comeback'i stilistika maailma.

Janaga kohtuti aga hoopiski Keraamikatoas, kus valmimivad just sellised tassid ja kausid nagu Janale vaja, läbi tema enda käe! Kuidas Jana selle hobi enda jaoks leidis, stilistikast ning Elina Borni kostüümi tabanud kriitikast kuuled saates.

Jana Hallas ja Elina Born
Jana Hallas ja Elina Born Foto: Instagram / Jana Hallas

Stiilistuudio kaamera oli kohal ka Stockmanni kaubamajas, kuhu neljapäeval, 16. veebruaril kogunesid moegurmaanid, -ajakirjanikud ning blogijad, et osa saada kevadsuviseid moetrende tutvustavast show'st. Värvika moeetenduse stiliseeris Stockmanni stilist Annika Maide.

Stockmann esitles moesõpradele värsket ning värviküllast kevadmoodi
Stockmann esitles moesõpradele värsket ning värviküllast kevadmoodi Foto: Jake Farra

Samuti külastati SYNLAB Eesti OÜ laboratooriumi, mis on üks Eesti suuremaid meditsiinilaboreid ja omab selles valdkonnas kogemust juba üle 20 aasta. Peamisteks klientideks on perearstid, eriarstid ja meditsiiniasutused ning juba algusaastatest peale on teenindatud ka erakliente. Saatejuht Reet Härmat testib Terviseriski paketti, mille tulemused on väga üllatavad.

Vaata Stiilistuudio saadet laupäeval 18.02 kell 10.00 Tallinna TV kanalil ja kordussaadet 19.02 kell 18.35. Järele vaadata saad eetris olnud saateid SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles