Kokkutulek! Kultuuriklubis Tempel astuvad nädalavahetusel üles kolm Pärnu noortebändi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The Boondocks esitles Pärnus uut muusikavideot
The Boondocks esitles Pärnus uut muusikavideot Foto: Laura Rohtlaan

Laupäeval, 18. veebruaril, kohtuvad Pärnus Kultuuriklubis Tempel kolm Pärnu noortebändi The Boondocks, Steps To Synapse ja Charlemagne, kes enda esinemisega aitavad klubil uue helisüsteemi jaoks raha koguda. 

Kogu piletitulu läheb Pärnu ainsa alternatiivklubi helisüsteemi taastamiseks, niisiis saab kohale tulemisega toetada Pärnu kultuurielu arendamist, sealjuures nautides ka palavalt armastatud bändide etteasteid. Oluline on märkida, et seekordsel üritusel puudub vanusepiirang – kõik on oodatud!

Bändid peavad Templit ainsaks lokaaliks suvepealinnas, kus korraldatakse läbi aasta suurepäraste esinejatega kontserte ning seega on nad täielikult valmis enda esinemisega klubi arengut toetama.

The Boondocks on 2012. aastal loodud rokkmuusika kollektiiv, mis sai tänavu Raadio 2 «Uue tulija» tiitli. Sügisel ilmus neil palju positiivset tähelepanu pälvinud teine plaat «Thriller».

Steps To Synapse on viieliikmeline indie-pop bänd, kes tõmbab enda kuulajad müstilisse rännakusse, kasutades akustilise- ja elektrikitarri varjundeid läbisegi.

Charlemagne viljeleb pop/rock muusikat ning sai äsja valmis enda esimese EP plaadi nimega «Ignition».

Pärast kontserti mängivad kohalikud DJ-d hommikutundideni mõnusat tantsumuusikat.

Info ürituse kohta leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles