Galerii: Club Hollywood pidas maha viimase peo, nagu homset polekski!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

21 aastat tegutsenud ajalooline Club Hollywood pidas möödunud nädalavahetusel maha viimase peo ning avab uuesti uksed alles kauges tulevikus!

Club Hollywoodi esindaja sõnul tundis meeskond, et inimeste meel on tänapäeval väga raskesti lahutatav. Seega otsustati uksed mõneks ajaks sulgeda ning avada need uuesti võib-olla aastal 2100. «Tulevik on alati parem ja sinna me ka oma külastajad kunagi ka viime,» lubas Hollywoodi turundusjuht.

Foto: Club Hollywood

Club Hollywoodis peeti maha pidu - BEYOND TOMORROW!

Lightsaberite ja laserite ning bassise mootorimüra saatel tripiti läbi avakosmose uutesse dimensioonidesse, kus naised olid sõna otseses mõttes ulmelised ja eilset mussi ei mängitud.

Foto: Club Hollywood

Kosmoselaeva kapteniteks oli paljude lemmik DJ RAMI ja Eesti Laul 2017 poolfinalist Hugo Martin Maasikas, ehk DJ WHOGAUX. Mees mängis oma go-to stiili- ehk siis palju future bassi ja veits kütet.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles